As Guerreiras afinan puntería tras o descanso para impoñerse en Leganés (1-4)

As Guerreiras Laranxas continúan o seu periplo no cume con paso firme, volverán á casa unha xornada cos tres puntos, nunha tarde na que Leganés Masdeporte resistíuselles. O Pescados Rubén Burela FS dispuxo da afinación necesaria no reinicio, tras un primeiro acto con táboas 1-1.

0

Leganés Masdeporte: Elisa, Patry Montilla, Elena, Chuli, Marina, cinco inicial; tamén xogaron Laura, Ampi, Mali, Bea, Lucía, Saki

Pescadso Rubén Burela FS: Ana Romero, Dany, Peque, Cami, Luci, cinco inicial; tamén xogaron Jenny, Popó, Bea Mateos, Lara Balseiro, Jozi.

Goles: 0-1, minuto 14, Luci; 1-1, minuto 15, Bea; 1-2, minuto 32, Cami (penalti); 1-3, minuto 33, Peque; 1-4, minuto 39, Peque.

Árbitros: Del Olmo Martínez // Panadero Díaz-Concha. Por Leganés amarela a Elena (minuto 1). Por Burela amarela a Jenny (minuto 33).

Incidencias: Partido correspondente á xornada 21 de Primeira RFEF Liga Foro 16 Feminismo disputado en La Fortuna.

Cun bo inicio, aínda que sen definición, as pupilas de Julio Delgado e Lucas adiantáronse no minuto 14, con Luci ao segundo pau, tras pase de Jenny. Parecía que se encamiñaba a cita, con todo, pouco tardou o Leganés en recuperar táboas, na súa única ocasión de perigo sobre Ana Romero, a través de Bea, tras un rexeite.

Superado o ecuador da segunda parte, as mariñás conseguiron darlle comodidade ao marcador en tan só un minuto; no 32 Cami transformou o penalti cometido sobre Peque e no 33 foi a propia 7 burelista a encargada de recuperar e finalizar o 1-3. O Leganés intentou recuperarse con xogo de cinco, ante unha boa resposta da defensa galega e de Jozi -sen apenas perigo-. Peque, a pase de Dany, volveu sacar brillo ás súas zapatillas para subir o definitivo 1-4, no último minuto da contenda.