O Nova Xestión feminino da unha boa imane ante o líder, Bm Moaña

0

O sábado chegaban os Remedios o líder invicto da categoría, o Bm. Moaña, rival propicio para recuperar sensacions e as que bloque pabellonista puxo en jaque dende o minuto un ata o sesenta.

Cunha magnífica primeira parte de María Puga no lateral esquerdo, creando moitísimas situacions de lanzamento para o extremo, a pesar de que non foi a mellor solución esta vez. Boa conexión nos seis metros que una semana máis, permitían sumar as ourensas. Ó descanso chegouse cun igualado 12-13.

Na reanudación, as locales carganrose de exclusións, e Zarra viuse na obriga de modificar as posicións das xogadoras para protexelas dunha terceira e definitiva exclusión. Inda así, o Nova Xestión mantuvose no partido ata o minuto 56, dónde o marcador rexistraba un so tanto de vantaxe para o líder (22-23). Dous errores en pases sencillos provocaron duas perdas que costaron os puntos finalmente.

Inda así, as Ourensas sairon satisfeitas co resultado 23-26 ante o Moaña. Unha vez mais, Ana Pérez foi a máxima anotadora con 13 goles.

Escolas

Alevín Mixto:

O Pabellón MAriñamansa e o líder da súa categoría. Non coñece a derrota, e os seus nenos cada día pasano mellor. Esta semana os de Elisa viaxaban a Ribadavia para enfrontarse o Ribeiro «B», e viñeronse para Ourense con 5 puntos no peto.

O Pabellon Otero-Couto tampouco sabe o que é perder un partido, cun grupo que xa competiu xunto o ano pasado, teñen as ideas mais claras, e empataron contra outro «veterano» da categoría, o Arnoia. O final reparto de punto 4-4. Zarra e Raul, están a conseguir un equipo solido, que pelexa cada cuarto ata o final.

O Pabellón Vistahermosa, tan so conta con dous xogadores que xogaron o ano pasado, polo que este ano e de adaptación e a coñecer o deporte. Enfrontaronse o Carballiño, e non foron quen de gañar ninguna parte, pero o mais importante e que os pequeños ao acabar están cheos de alegría, e teñen ganas de volver.

Benxamin Mixto:

Esta xornada soamente xogaron os pequenos do Pabellón Viatahermosa, e viñeron todos contentos co empate do partido. Esta escola e a máis numerosa de todas. con rapaces dende primeiro ata cuarto, nenos cheos de ilusión, que cada dia traballan mellor cos seus adestradores Ruben e Javi, que están a conseguir que disfruten cada cuarto.